Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

We Are Developers World Congress 2018: 16. – 18. MAJ 2018 u Beču, Austrija

6. Februar 2018

WeAreDevelopers World Congress je najveća konferencija za developere u Europi, na Bliskom istoku i u Africi.

Preko 8.000 developera, IT-stručnjaka i donositelja odluka iz preko 50 zemalja sudjelovat će na ovoj konferenciji kako bi svoje znanje podijelili, stekli nove tehničke spoznaje i razmijenili iskustva sa osobama iz svoje struke i poduzećima.

Vodeći tehnološki divovi poput Google-a, Facebook-a, Palantir-a, Microsoft-a, IBM-a i SAP-a koriste ovu konferenciju kako bi stupili u kontakt s globalnom zajednicom IT developera. Godine 2018. WeAreDevelopers World Congress će se održati od 16. do 18. maja u Beču.

Steve Wozniak, suosnivač Apple-a i jedan od pionira PC revolucije sudjelovat će kao govornik na WeAreDevelopers World Congress-u 2018. Steve Wozniak je dao veliki doprinos kao inženjer i developer kompjuterskoj industriji da postane onakva kakva je danas. 

ADVANTAGE AUSTRIA podupire WeAreDevelopers World Congress 2018, jedan od najvažnijih evenata u softverskoj i IT branši.

Kako biste dobili više informacija kontaktirajte ADVANTAGE AUSTRIA/Austrijski ured za vanjsku trgovinu u Bosni i Hercegovini ili posjetite www.wearedevelopers.com ..

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA