Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Biti sam svoj šef/šefica? Posjetite sajam franšiza 2018! 9. - 10. novembar 2018. u Beču, Austrija

22. Mart 2018

Franchising je veoma atraktivna alternativa samostalnosti. Nacionalni i međunarodni sistemi franšiza iz najrazličitijih područja će se dva dana prezentirati kako bi pronašli nove partnere.

Od 9.-10. novembra 2018. sajam MGC kod Gasometra u Beču biti će skroz u znaku franchisinga. Mladi sajam je namijenjen onima, koji razmišljaju o osamostaljenju, poduzećima, koja žele ekspanziju te cjelokupnoj franchise sceni.

Kroz živahne prezentacije poznati izlagači će predstaviti svoje koncepte franšiza. Program s konferencijama nadopunit će ponudu sajma.

Franchising je diljem svijeta te također u Austriji jako u trendu. Upravo u doba kriza mnogi ljudi se bave zbog nesigurnog tržišta rada mišlju o samostalnosti. Prema Austrijskoj udruzi franšiza (ÖFV) trenutačno oko 463 sistema s 9.760 korisnika franšiza na 9.723 lokacije godišnje ostvari neto novostvorenu vrijednost od 8,8 mlrd. eura. 

Informacija za potencijalne izlagače

Enterprise Europe Network (EEN) potiče evropski aspekt umrežavanja franšizera sa svojom ponudom za nove, evropske izlagače. Više informacija o tome pronaći ćete u flyeru na njemačkom i engleskom jeziku. flyer (njemački) [pdf, 1,219.6kb] | flyer (engleski) [pdf, 1,219.2kb] 

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA