Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Electrify Europe: 19.– 21. jun 2018. u Beču

23. Maj 2018

Electrify Europe - to je vodeća evropska konferencija i izložba namijenjena novom digitalizovanom energetskom sektoru.

Konferencija Electrify Europe 2018  biće održana od 19. do 21. juna u Beču. Očekuju se preko  11.000 učesnika iz čitavog svijeta iz svih oblasti elektroprivrede i preko 400 izlagača. Konferencija kao i izložba su odlična prilika da se stupi u kontakt sa vodećim tehnološkim preduzećima, inovativnim start-upovima kao i renomiranim stručnjacima.
Sastanite se sa privim austrijskim preduzećima i koristite konferenciju Elektrify Europe da proširite svoju poslovnu mrežu i  upoznate nove poslovne partnere. 

Austrijska spoljnotrgovinska organizacija ADVANTAGE AUSTRIA biće zastupljena u vidu štanda i davati informacije o tehnologijama, stručnom znanju i vodećim preduzećima iz Austrije. 

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, preko Trgovinskog odeljenja Ambasade Austrije -  ADVANTAGE AUSTRIA u Sarajevu možete da ostvarite posebne popuste za učešće. Rok prijave ističe  04. juna 2018.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA