Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

SiGURNOSNE I ODBRANDBENE TEHNOLOGIJE IZ AUSTRIJE SKRBE ZA BOLJI SVIJET 

5. Juni 2018

Sa svojim inovativnim tehnologijama i širom svijeta priznatim Know-how austrijska preduzeća u civilnom i vojnom sektoru spadaju u globalne tehnološke predvodnike. 

Globalni razvoji, internacionalni terorizam, prekogranični  cyberkriminl, i državni osnosno međudržavni konflikti predstavljaju sve veće iskušenje za institucije, koje se bave sigurnošću ili odbranom. 

Kao odgovor na iz toga rezultiranih potreba austrijska preduzeća iz sigurnosnog i odbrambenog sektora nude širok portfelj proizvoda, usluga, tehnologija i znanja, kao što su vozila & oprema, oružje & municija, lična oprema za zaštitu, kao i informacione, komunikacijeke i cyber tehnologije. U svim ovim oblastima austrijska preduzeća raspolažu sa internacionalno priznatim Know-how.

Preko 100 austrijskih preduzeća iz sigurnosnog i odbrandbenom sektorasa oko 32.000 zaposlenih ostvaruju godišnji promet od ca. 2,5 mrd. eura. Veliki dio predstavljaju Dual-Use-proizvodi, koji se istovjetno mogu koristiti i u civilnom i u vojnom sektoru.Udio izvoza iznosi preko 90%. Tehnološko vođstvo, orijentisanost ka kupcu vioski nivo kvaliteta, kao i sposobnost ka inovativnim i po mjeri skrojenim rješenjima su osnov za globalnu konkurentnost ovih austrijskih preduzeća. 

Više informacija o austrijskim ponuđačima u oblasti Security & Defence nudi najnovije izdanje publikacije FRESH VIEW: 

FRESH VIEW sigurnost i odbrana, br.163 [pdf, 13,915.9kb]

Downloads na temu:

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA