Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

TRŽNICA AUSTRIJA ZA PREHRAMBENE PROIZVODE I NAPITKE: 17. OktobAR 2018 U BEČU, AUSTRIJA

12. Juni 2018

Kupcima iz cijelog svijeta „Tržnica Austrija“ nudi jedinstvenu mogućnost susreta sa austrijskim proizvođačima iz prehrambenog sektora i industrije pića, kako bi uspostvaili nove poslovne kontakte. Online-Registracija moguća do 31. August 2018.

Internacionalni kooperacioni forum organizovan od strane Privredne komore Austrije (WKÖ) namijenjem je osobama za nabavku u velikim supermarketima i veletrgovina iz sektora prodaje prehrambenih namirnica te pića i napitaka. Pojedinačni razgovori (B2B-sastanci) sa austrijskim proizvođačima prehrambenih proizvoda i napitaka su također dio programa kao i cijeli niz informativnih razgovora o austrijskom prehrambenom sektoru. 

„Tržnica Austrija“ nudi internacionalnim kupcima iz prehrambenog sektora i sektora pića jedinstvenu priliku upoznavanja novih proizvoda i potencijalnih poslovnih kontakata! Za goste iz inostranstva predvišen je besplatan smještaj (2 noćenja sa doručkom u hotelu po našem izboru) kao i jedna zajednička večera.  Online-registracija  moguća do 31. avgusta 2018. 

Internacionalni kooperacioni forum održava se 17. oktobra 2018 u Privrednoj komori Austrije u Beču.  

Daljne infromacije oko ovog eventa uključujući registraciju, program, online-dogovor termina (B2B-sastanci) sa ostalim firmama učesnicima nudi stranica eventa:www.food2018.b2match.io

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA