Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Globalno takmičenje: Lock it & relax!

4. Juli 2018

Austrijske savezne željeznice (ÖBB) traže inovativne sisteme zaključavanja prtljage putnika na dalekometnim premium vozovima “Railjet”.

Možete li Vi zadovoljiti potrebe putnika?

Zamislite... Na početku duge vožnje vozom, putnici ostave i zaključaju svoju prtljagu, znajući da je na sigurnom te se o njoj više ne trebaju brinuti, čak i kada im je izvan vidokruga.

ÖBB , najveće austrijsko prevozničko preduzeće s više od 461 milijona putnika godišnje u sedam evropskih zemalja, traži inovativna rješenja za zaključavanje putničke prtljage. Budite dio takmičenjai učinite putovanje željeznicama još opuštenijim i bezbrižnijim. Oko 60 premium dalekometnih vozova i ukupno 900 polica za prtljagu trebaju biti opremljeni inovativnim sigurnosnim sistemom za prtljagu (hardver i softver) u budućnosti.

Prijavite se sada sa svojim rješenjem spremnim za tržište te postanite dio ovog svjetskog natjecanja:

Detaljnije informacije: bit.ly/competition-lock-it-and-relax  

Rok za prijavu: 31. avgusta 2018., 23:59 (GMT+1)

Radujemo se Vašim inovativnim i izvanrednim rješenjima za zaključavanje prtljage za opuštenije i bezbrižnije putovanje željeznicom.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA