Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

BauZ! 2019 – BEČKI KONGRES ZA ODRŽIVU GRADNJU

13. Decembar 2018

Međunarodni kongres BauZ! 2019 održava se od 13.-15. februara 2019. u Beču i bavi se temom "Okvirni uvjeti. Prostor za djelovanje uključen! - Renoviranje i ponovno korištenje praznih površina".

Prema geslu "Gradi tako, kako bi nastalo više mogućnosti – otvoreno za korištenje, spremno za upotrebu, pogodno za renoviranje...“ kongres BauZ! 2019 nudi razgovore o održivoj gradnji i renoviranju već postojećih zgrada.

U središtu kongresa nalaze se četiri aspekta:

  • Oživjeti korištenje
  • Funkcionalnost i dizajn! – Planiranje zgrade
  • Izračun i simulacija zgrade
  • Izgradnja zgrade – i kasnije dekonstrukcija
     

Kongres počinje u srijedu, 13. veljače 2019. s ekskurzijom najvažnijim sanacijskim projektima i urbanim razvojnim područjima u Beču i večernjim prijemom.

Sljedeće dane su na programu plenarna predavanja, koja su ugrađena u podiumjske diskusije s predavačima i izlagačima te format "Kongres za okruglim stolovima" sa detaljnijim predavanjima u manjem krugu.

Više informacija o kongresu BauZ! 2018 uključujući prijavu i program nudi Vam službena web-stranica eventa .

Kontaktirajte Austrijski ured za vanjsku trgovinu/ADVANTAGE AUSTRIA i informirajte se o povlaštenim ulaznicama za kongres BauZ! 2019.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA