Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

5. International B2B Software Days - The Future of Digital Business: 14. - 15. mart 2019, Beč, Austrija

24. Januar 2019

Software-ponuđačima iz cijelog svijeta nudi se u okviru internacionalnih B2B Software Days jedinstvena  prilika da prošire svoje omrežje i pronađu nove poslovne partnere. 

 5th International B2B Software Days bave se temom „The Future of  Digital Business“ usmjereni su ka kompanijama kao i R&D institucijama iz cijelog svjeta. Ovaj visoko rangirani događaj olakšava razmjenu znanja, omogućuje pristup opsežnim ekspertizama i pomaže prilikom uspostavljanja kontakata.

Tokom prijepodneva 14.marta 2019 Keynote-Speaker iz Google Inc., Accenture, emporia Telecom, Tricentis i Open Data Institute će dati globalni pregled o tehnološkim inovacijama i aktuelnim trendovima u Digitalnom Businessu, popodnevni program je rezervisan za bilateralne susrete između predstavnika kompanija i istraživačkih instituta iz Austrije i cijelog svijeta. .

 15. marta 2019 je predvidjen peach event, na kojem učesnici mogu predstaviti svoje Business Planove pred više od 30 austrijskih i internacionalnih Business Angels, te učestvovati na radionicama na teme 5G, vještačke inteligencije, internacionalizacije, financiranja kao Best-Practice akvizicije kupaca.

Zainteresovani se mogu odmah online registrovati te prezentovati svoje želje za saradnju pred internacionalnom publikom. Svi uneseni profili za suradnju će se objaviti prije eventa te intezivno promovisati. 

Učešće na ovom eventu je besplatno, ipak molimo za obavezujuću prethodnu prijavu! 

 5. International B2B Software Days  su zajednički event ADVANTAGE AUSTRIA, Austrijskog društva za unapređenje istraživanja (FFG),  Wirtschaftsagentur Wien,  Austria Wirtschaftsservice (aws) i Tehničkog univerziteta u Beču (TU) u suradnji sa Enterprise Europe Network, EUREKA i go-international Initiative.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA