Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Future of Building – Kongres, stručna izložba i B2B Platforma: 4. - 5. Juni 2019 u Beču, Austrija

6. Mart 2019

U središtu dvodnevnog kongresa pored najnovijih trendova u građevinarstvu je prije svega umrežavanje austrijske građevinske branše na internacionalnom nivou. Očekuje se učešće oko 600 firmi, institucija i istraživačkih centara iz građevinske branše iz cijelog svijeta.

 Kongress se održava 4. juna 2019 u Privrednoj komori Austrije u Beču i nudi 

  • obuhvatna stručna predavanja i diskusije o najnovijim ausrijskim dostignućima i tehnologijama u građevinskom sektoru. 
  • individualne B2B-razgovore sa austrijskim preduzećima
  • Innovations-Workshops na temu „Green Buildings“, „Građevinarstvo i graševinski materijal budućnosti “ i „Digitalizacija, Connected Buildings, Augmented Reality“ kao i
  • stručnu izložbu sa 60 izlagača firmi i istraživačkih centara

Drugog dana konferencije,  5. juna 2019, organizovati će se  Ekskurzije odabranim projektima kao što su Smart City Aspern , gradnja drvetom, inovativne gradske četvrti, saobraćajna infrastruktura, itd. u široj okolini Beča.

Daljne informacije o događaju uključujući registraciju, program, online-dogovaranje termina za B2B sastanke sa drugim učesnicima itd. nudi web stranica događaja .

Učešće na ovom događaju je besplatno za goste iz inostranstva.

 bvezujuća prijava na web stranici događaja je apsolutno potrebna, kako bi se prihvatili pravno obavezujući uslovi iučešća Privredne komore Austrije (WKÖ) .

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA