Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Applied Artificial Intelligence Conference 2019 - Konferencija, izložba i b2b-platforma: 27. maj 2019. u Beču, Austrija

5. April 2019

Ova konferencija najveća je manifestacija na temu vještačke inteligencije za preduzeća na njemačkom govornom području. Očekuju se preko 600 učesnika iz čitavog svijeta i iz svih privrednih grana.

Vještačka inteligencija (VI) nije više tema iz daleke budućnosti. Već danas Duboko učenje, Mašinsko učenje ili neuronalne mreže povećavaju produktivnost preduzeća iz svih industrijskih grana i za njih otvaraju do sada neviđena poslovna polja.

Konferencija o primjenjenoj vještačkoj inteligenciji pod nazivom Applied Artificial Intelligence Conference , koju organizuje spoljnotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije - ADVANTAGE AUSTRIA - u saradnji sa AI Austria i sa Evropskom mrežom preduzetništva (EEN),  ima za cilj da podigne svijest o značaju ovog razvoja.Program obuhvata: 

  • Izlaganja i diskusije sa međunarodnim stručnjacima ( Tencent, Rockwell Automation, Squirrel AI…)
  • individualine B2B-sastanke i  
  • radionice radi produbljenja teme.

Konferencija pruža preduzećima i onima koji se bave razvojem rješenja vještačke inteligencije mogućnost da razmijene iskustva o tome  kako vještačka inteligencija u današnje vrijeme pragmatično i na primjenjiv način može da se koristi.

Bliže informacije o manifestaciji kao što je način registracije, program , online-ugovaranje B2B sastanaka sa ostalim učesnicima itd. pronađite na portalu OVDE

Konferencija o primjenjenoj vještačkoj inteligenciji ordžava se 27.maja 2019. u Privrednoj komori Austrije (Wirtschaftskammer Österreich ) u Beču. Radni jezik je engleski bez prijevoda.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA