Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijske Tehnologije željezničkog saobraćaja na prugama svijeta

9. Januar 2020

Austrijska željeznička preduzeća ističu se na međunarodnom tržištu svojom stručnošću, visokim nivoom kvaliteta kao i spremnošću za rješenja po mjeri.

Železnički sistemi su usled aktuelnih pitanja u vezi sa zaštitom klime sve češće prvi izbor prevoznih sredstava, pogotovu u pogledu interkontinentalnog prijevoza robe i rješenja za međugradski šinski saobraćaj. Željeznički sistemi su ključni element za održive saobraćajne koncepte, trend koji će se u budućnosti još pojačati.

Postoji samo mali broj privrednih grana, koji su zahtjevniji u pogledu pouzdanosti, preciznosti, kvalita i održivosti no što ih ima željeznica. Signalna tehnika, elektrifikacija i moderni signalno-sigurnosni sistemi „Made in Austria“ obezbjeđuju bezbjedno putovanje putnika širom svijeta. Elektromehanični pogoni i motori iz Austrije u preko 60 zemalja obezbjeđuju maksimalne performanse. 

Sektor šinskog saobraćaja ima dugu tradiciju, a proizvodi iz ove oblasti pokrivaju čitav spektar, počev od željezničkih vagona preko pružnih postrojenja, bezbjednosno-kontrolne tehnike do gradskih šinskih sistema i brzih vozova. Portfolio ubuhvata industriju dobavljača kao i ona polja gde se ulaže u tehniku budućnosti. Otuda Austrija ide u korak s vremenom ne samo po pitanju autonomne vožnje, već i u pogledu digitalizacije upravljanja.

Prema posljednjim podacima 9.000 zaposlenih austrijske železničke industrije postiglo je promet od 3,1 milijarde evra. Sa  izvoznom kvotom od preko 70%  austrijska željeznička industrija je u međunarodnom poređenju dokazala posebnu snagu i inovativnost.

Više informacija ko predvodi na tržištu, a ko uvodi trendove kao i prijedloge za saradnju, naći ćete u novom izdanju publikacije FRESH VIEW

FRESH VIEW on Railways; NO 166 [pdf, 12,398.0kb]

zadnji puta aktualizirano:
20. Januar 2020

Downloads na temu:

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA