Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijski Sajam franšize održava se digitalno 26. i 27. juna 2020.

Logo © Cox Orange Marketing & PR e.U.

© Cox Orange Marketing & PR e.U.

2. Maj 2020

Zbog trenutne situacije Sajam franšize biće ove godine, po prvi put, održan digitalnim putem, što ga čini pokretačem među sajmovima privrede i zapošljavanja.

Ono po čemu se ističe ovogodišnji Sajam franšize  jeste kombinacija onlajn i uživo razgovora. Biće u ponudi mnogobrojna predavanja uživo u vezi sa osnovama franšize kao i sa pravnog i finansijskog aspekta.


I ove godine postojaće mogućnost da se upoznaju zanimljivi izlagači i mnogobrojni partneri za saradnju. Učešće će uzeti poznati brendovi kao što su RE/MAX, Subway, Ankerbrot, Unimarkt, McDonald´s, a i novi sistemi poput  Piyoma, Kono Austria ili socijalni franšizni sistem atempo.

Sajam je namenjen onima, koji razmatraju da se osamostale, preduzećima, koja planiraju da se prošire kao i celokupnoj sceni franšize.

Sve informacije o ovogodišnjem Sajmu franšize kao što su način prijavljivanja, program i tehnički uslovi za učešće pronaći ćete na portalu ove manifestacije.  .

Franšize su u Austriji uspešan trend. Austrijsko udruženje franšiza, koji je partner sajma, predstavilo je nove podatke krajem 2019. godine: Prema tome, na austrijskom tržištu postoji oko 480 franšiznih sistema sa ukupno 9.400 franšiza na 11.700 lokacija. Broj zaposlenih je takođe impresivan, jer 87.300 ljudi radi u sistemu franšize.

Franšiza je globalno, ali i u Austriji od velikog značaja. Trećina franšiznih sistema zemlje je međunarodnog porekla, a očekuje se povećanje.Dinamika se ogleda i u činjenici da 91% sistema planira da prihvati nove korisnike franšize.

zadnji puta aktualizirano:
4. Maj 2020
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA