Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

SAvršene videokonferencije - i za velike grupe sa apsolutno stabilnim protokom podataka 

eyeson © eyeson

© eyeson

4. Maj 2020

Austrijsko preduzeće eyeson sebi je postavilo za cilj da revolucionira video konferencije, oslanjajući se pri tome na prvoklasni kvalitet slike i zvuka pomoću stabilnog širokopojasnog interneta - i to i za velike grupe korisnika.

Posebno sada, kada mnogi  usled COVID-a 19 svoje sastanke održavaju od kuće, potrebna je tehnologija koja bi obezbedila da virtualna konferencija proteče neometano na konstantno niskom širokopojasnom internetu  i da svima bude obezbeđen savršen kvalitet slike i tona.

eyeson  pri tome koristi patentiranu tehniku za komunikaciju uživo sa  tehnologijom jednostrukog strima (Single-Stream-tehnologijom -SST). Na taj način i po 100 korisnika mogu istovremeno da učestvuju u komunikaciji i isprate sve audio i video priloge i strimove podataka u savršenom kvalitetu. Renomirana Gartner grupacija je 2017. godine  eyeson -  kao jedino evropsko preduzeće -  odlikovalo titulom "Cool Vendor". S obziron na veliku popularnost, eyeson je već integrisan u mnoge alatke kao što su npr. Slack, Dropbox, Trello, Zendesk, Jira i Hipchat.

Video konferencije mogu zahvaljujući eyeson da se pokrenu direktno u internet pretraživaču, bez instalacije bilo kakvog programa - i to uz poštovanje najviših bezbednosnih standarda. eyeson se pri tome može koristiti i mobilno kao aplikacija, omogućujući uređivanje bezbroj virtualnih konferencijskih sala.

zadnji puta aktualizirano:
7. Maj 2020

link ka temi:

 
eyeson
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA