Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

ABA – Invest in Austria otvara kapije za „ABA’s Virtual Open Day“: predavanja i individualni razgovori o Austriji kao idealnom sedištu za poslovanje , 28.05.2020. online

25. Maj 2020

Svaka kriza donosi šansu da se razmišlja o novom pristupu - o novim kanalima za komunikaciju sa klijentima, novim partnerima i novim tržištima. 

Pod ovim geslom Austrian Business Agency 28. maja 2020. predstaviće Austriju kao optimalno sedište za poslovanje i organizovaće individualne razgovore sa stranim investitorima.

Online manifestacija pružaće odličan pregled o privrednim uslovima u Austriji i istaći će prednosti za strana preduzeća koja razmatraju otvaranje poslovnice u Austriji. U nastavaku će učesnici posle predavanja o Austriji kao mestu za poslovanje, istraživanja, bionauku i startapove, imati prilike da se prijave za virtualnie individualne sastanke sa internim i eksternim stručnjacima, kako bi od njih dobili odgovore na specifična pitanja. 

Učešće je besplatno.

Informacije i priliku za registraciju učešća pronaći ćete na potralu manifestacije .

 
Poziv ABA Virtual Open Day 2020

Poziv na učešće na ABA Virtual Open Day 2020, Ministarka Margarete Schramböck 

zadnji puta aktualizirano:
25. Maj 2020
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA