Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijski stručnjaci u borbi protiv COVID-19

20. Maj 2020

Preduzeća iz Austrije nude u pravo vreme inovativna rešenja za savladavanje korona krize, izrađena po meri kupca.

Korona kriza je još uvek sveprisutna i glavna tema, s obzirom na to da je život svih nas okrenut naglavačke.Činjenica da je Austrija bolje prošla kroz krizu, ne objašnjava se samo time što je korona-pandemiju prevazišla zahvaljujući drastičnim restrikcijama, već i zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom razvoju svojih preduzeća.

 Ova posebna situacija će nas usled nepredvidivog širenja korona virusa pratiti i sledećih nedelja i meseci, zbog čega su potrebne inovativne ideje i prilagodiva rešenja da se time nosimo.

Predstavljamo Vam preduzeća iz Austrije koja su zahvaljujući svojim proizvodima upravo u ovom trenutku od posebne relevantnosti,bilo  li da se radi o medicinsko-tehničkoj oblasti , medicinskom tretmanu i testiranju ili o specifičnim informaciono-tehnološkim rešenjima, kako u medicinske tako i u proizvodno-tehničke svrhe.

Upoznajte se preko sledećeg linka sa  ponudom inovativnih austrijskih preduzeća, posebno za vreme vladavine COVID-19 i profitirajte od posebne stručnosti Austrije koja prednjači i na međunarodnom tržištu.: Austrijski stručnjaci u borbi protiv COVID-19 -19 [pdf, 2,657.2kb].

zadnji puta aktualizirano:
25. Maj 2020

Downloads na temu:

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA