Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

AUSTRIAN BUSINESS CIRCLE

30. Novembar 2018

Održan posljednji ovogodišnji ABC u Sarajevu. Prezentirani rezultati ABC ankete. Oproštaj od ambasadora Martina Pammera.

U sarajevskom hotelu Europa 29.11.2018 je održan polsjednji ovogodišnji Austrian Business Circle. Prisuttno je bilo oko 90 zvanica što predstavnika austrijskih kompanija u BiH, Predsjednika, Potpredsjednika i drugih visokih predstavnika nekoliko Privrednih komora iz BiH, lokalnih predstavnika međunarodnih financijskih institucija, kao i suradnika austrijske ambasade te ostalih austrijskih predstavništava prisutnih u BiH.

U okviru ovog eventa prisutnima su prezentirani rezultati ABC ankete o stanju privrede u BiH. Anketa je sprovedena među austrijskim firmama, koje posluju u BiH,  u oktobru ove godine. Također su se ovom prigodom predstavnici austrijske poslovne zajednice mogli oprostiti od ambasadora Martina Pammera, koji početkom iduće godine u Beču stupa na novu dužnost.

Rezultate ankete možete pogledati ovdje [pptx, 5,757.3kb]

Više fotografija u našoj FACEBOOK stranici


štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA