Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrian Business Club Sarajevo

16. Decembar 2009

Dana 3.12.2009 u Sarajevu održan posljednji ovogodišnji Austrian Business Club. Prikupljena novčana sredstva za budući Dom za djecu sa posebnim potrebama U Tuzli, koji gradi Hilfswerk Austria.

3. decembra 2009 u sarajevskom hotelu Europa održan je posljednji ovogodišnji Austrian Business Club. Ovom neformalnom druženju je prisustvovalo 90 predstavnika austrijskih kompanija prisutnih u Bosni i Hercegovini. Sponzori večeri su bili kompanije House Milos te kompanija Intercamp čije suhomesnate proizvode pod brendom "Gastro Merak" su imali priliku konzumirati gosti te večeri. Počasni gost je bio g-din Christian Wehrschütz, dugogodišnji reporter ORF iz jugoistočne Evrope, koji je ovom prigodom promovisao svoju knjigu "U unakrsnoj vatri. Na Balkanu između Brisela i Beograda". Kao i svake godine naš decembarski susret je i prigoda da se pomogne ljudima u nevolji. Ovog puta su prikupljena sredstva u iznosu od KM 3.800,- za opremu potrebnu Domu za djecu sa posebnim namjerama, kojeg u blizini Tuzle gradi austrijska humanitarna organizacija Hilfswerk Austria.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA