Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijski institut za norme organizuje seminare za zemlje Zapadnog Balkana Svi seminari su namijenjeni državnim službenicima

klupe © photocase.com/ninino

© photocase.com/ninino

26. Juli 2010

U periodu od juna do oktobra 2010 Austrijski institut za norme organizuje obuhvatana niz seminara za državne službenike iz zemalja Zapadnog Balkana 

U periodu od juna do oktobra 2010 Austrijski institut za norme organizuje obuhvatan niz seminara. Na prvim seminarima, koji su održani krajem juna sudjelovali su predstavnici institucija iz zemalja Zapadnog Balkana, kako bi upoznali nadzor tržišta u Evropi i posebice metode za ocjenjivanje rizika.

U julu slijedi seminar na temu Nadzor tržišta i carina, a u oktobru će se održati seminar na temu "New Legislative Framework".

Za sve informacije o uvjetima sudjelovanja kao i o programu obratite se gospođi mr. Joanni Gajdek na broj telefona +43 1 213 00616 ili emailom na joanna.gajdek@as-institute.at.

Detaljne informacije pronaći ćete ovdje na njemačkom odnosno engleskom jeziku.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA