Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Drugi "Buildings under Control" simpozium u Beču

11. Juni 2009

Od 8.-10. septembra 2009 godine u Beču se održava drugi "Buildings under Control" simpozium.

LOYTEC (Austrija), Newron System (Francuska) i Cimetrics (USA) Vas pozivaju na 2. simpozium "Buildings under  Control, koji se održava od 8.-10. septembra 2009 u Beču.
Ovaj simpozium je za sistem-integratore, projektante, prodajne i marketinške stručnjake, kao i savjetnike iz cijelog svijeta. Na njemu će biti predstavljena najnovija dostignuća u oblasti upravljanja zgradama i nekretninama. Fokus je na IP baziranim rješenjima, koji upotrebljavaju otvoreni komunikacioni standard kao što je ISO/EN14908 (LON), ISO 16484-5 (BACnet), WEB Services, OPC, DALI, MOdbus und M-Bus. Biti će predstavljene najnovije tehnologije prilagođene korisnicima, integracione platforme, alati te mrežni infrastrukturalni proizvodi.
Tematsko težište je jednostavna integracija umreženih automatskih funkcija za upravljanje zgradama sa integrisanom WEB baziranom vizualizacijom.
Iskoristite ovu mogućnost i sastanite se sa specijalistima, kako bi ste dobili informacije iz prve ruke.
Buildings under Control je međunarodna manifestacija, a konferencijski jezik je engleski.

izvor:
LOYTEC
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA