Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

European Development Days  EDD- Green Growth Session

trava © photocase.com/petzi

© photocase.com/petzi

9. Oktobar 2009

Austrijska kompanija Progis suorganizator Green growth session u okviru Evropskih dana razvoja u Stokholmu

Austrijska IT kompanija Progis je suorganizator Green growth session u okviru Evropskih dana razvoja (European Development Days - EDD) u Stokholmu 23.10.2009 godine u vremenu od 14.45 - 16.45 sati. Ovo je jedan od 25 paralelnih događaja za vrijeme Evropskih dana razvoja. EDD se organizuju od strane Evropske komisije, pod predsjedavanjem EU. Održavaju se od 22.-24. oktobra 2009 u Stokholmu, mjesec dana nakon susreta G-20 u Pittsburgu, dvije sedmice nakon konferencije Svjetske Banke i MMF u Istanbulu i 6 sedmica prije samita o klimi u Kopenhagenu.

Green growth session se bavi samoodrživošću u domeni poljoprivrede i šumarstva, čime se povezuju teme emisije CO2 i promjene klime, sa postavljanjem novih instrumenata kako bi se učinkovito djelovalo na postojeće krize i time ostavario samoodrživi stepen poboljšanja u budućnosti. Ovom prilikom će se predstaviti PROGIS tehnologije i modeli, kao i projekti za intenzivniju i multidisciplinarnu saradnju.

Više informacija o događaju mogu se dobiti ovdje

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA