Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

INTERNATIONAL MACHINERY AND PLANT ENGINEERING FORUM 2019

Maschinery Forum 2019
2. Decembar 2019

Značajno učešće bosanskohercegovačkih kompanija iz metalskog sektora

Na International Machinery and Plant Engineering Forum 2019 održanom u Privrednoj komori Austrije 26. novembra u Beču učestvovalo je preko 300 učesnika, koji su apsolvirali preko 500 b2b sastanaka. Jedna od najvećih poslovnih delegacija bila je iz Bosne i Hercegovine. Pored najznačajnijih kompanija iz metalskog sektora u BiH, događaju je prisustvovao i Predsjednik Privredne komore Federacije BiH, g-din Mirsad Jašarspahić.

Tokom ovog eventa internacionalnoj publici su se prezentirali austrijski „skriveni šampioni" kao što su to kompanije Medek & Schörner, Wittmann-Battenfeld, IGM Roboter-systeme, ili Nexus Elastomer Systems. Tokom panela „Smart Manufacturing" referisali su Rockwell Automation, TTTech Industrial, Senseforce i Siemens o inovativnim automatizacijskim rješenjima za industrijsku proizvodnju. Na panelu „Engineering" Poerner Engineering i ILF Consulting Engineers pokazali su svoje kompetencije prilikom projektovanja internationalnih projekata..štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA