Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

SKINNOVATIONS 2020 - PREDSTAVITE SVOJE STARTUP-IDEJE NA SKIJAMA

27. Januar 2020

Da li ste StartUp sa inovativnom idejama koje biste da predstavite zainteresovanim preduzećima ili investitorima a da to iskombinujete se skijanjem ?

Da li ste StartUp sa inovativnom idejama koje biste da predstavite zainteresovanim preduzećima  ili investitorima a da to iskombinujete se skijanjem ? Kako to izgleda vidi OVDJE

Od 12- 14 marta 2020. održava se u Insbruku u Austriji SKIINNOVATIOS 2020 – konferencija na skijama. Predstavite svoje ideje dok se penjete ski-liftom do staze ili kratkim nastupom pred govornicom.

Program i troškove učešća pronađite na portalu SKIinnovations

Programom je predviđeno prezentovanje za govornicom ili u ski-liftu dok ste u skijalištima Axamer Lizum  i Schlick2000  , učešće u trkama na snegu, učešće u diskusijama sa uspešnim preduzećima kao I na tirolskoj večeri koja pruža mogućnost da se umrežite sa ostalim učesnicima. U te svrhe biće primenjena posebna aplikacija. Pregled programa

zadnji puta aktualizirano:
27. Januar 2020
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA