Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Otpadne vode i pijaće vode - B2B konferencija

logo konferencije Bijeljina
19. Maj 2017

Otpadne vode i pijaće vode Bosne i Hercegovine biće teme “Biznis za Biznis” (B2B) konferencije koja će biti održana u srijedu, 7.6.2017. godine Hotel Drina u Bijeljina u zajedničkoj organizaciji kompanije Resenva Consulting i Grad Bijeljina

Svi učesnici, odnosno brojne inostrane, regionalne i domaće kompanije, institucije i eksperti, imaće jedinstvenu priliku za upoznavanje sa nosiocima 19 potencijalnih projekata ukupne vrijednosti 40 miliona evra iz oblasti pijaćih i otpadnih voda, koji se odnose na planiranje, izgradnje, instalacije, rekonstrukcije, i drugo.

Svaka od sedam lokalnih vlada iz Bosne i Hercegovine biće predstavljena od strane jednog zvaničnika lokalne samouprave, predstavnika komunalnog preduzeća kao i PPP – eksperta ovlašćenog za potpisivanje tenderskih i projektnih dokumenata. Ovaj koncept konferencije omogućava da zainteresirane kompanije prilikom direktih susreta ostvare poslovnu saradnju.
Kompanije će imati i priliku da se predstave u izložbenom prostoru u kome će se održavati neformalni sastanci učesnika, što će biti prilika za upoznavanje sa novim tehnologijama i dobrom praksom u oblasti tretmana voda u zemljama Evropske unije.


štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA