Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

U Sarajevu uspješno održana Privredna Misija Učestvovalo 12 kompanija iz Austrije

23. Septembar 2011

U Sarajevu je 20. septembra uspješno održana Privredna Misija na kojoj je učestvovalo 12 austrijskih kompanija, koje su u preko stotinu organizovanih bilateralnih razgovora susrele predstavnike 90 bh kompanija i institucija.

U Sarajevu je 20. septembra uspješno održana Privredna Misija na kojoj je učestvovalo 12 austrijskih kompanija, koje su u preko stotinu organizovanih bilateralnih razgovora susrele predstavnike 90 bh kompanija i institucija. Za mnoge prisustne austrijske kompanije, iako im ovo nije bilo prvo učešće u Bosni i Hercegovini misija je po broju i kvalitetu ostvarenih kontakata, te ukazanim poslovnim mogućnostima prevazišla sva očekivanja.

Kuriozitet ovih susreta je što su u sarajevskom hotelu Bristol pored austrijskih i bh menadžera iz cijele zemlje, sastancima prisustvovali i španski, turski, indijski i arapski menadžeri, koji imaju svoje kompanije u BiH. Tako da je poruka o kvalitetu austrijskih proizvoda otišla i van granica BiH.

Isto veče u hotelu Bosnia je organizovan treći Austria Busieness Club, kome je prisustvovao i značajan broj austrijskih i bh privrednika. Sponzor večeri je bio Austrian Airlines.
  

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA