Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

CHRISTOF GROUP Postrojenja bio-dizela

Industrijsko postrojenje © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

29. August 2007

Kompanija Christof Group izgradnja industrijskih postrojenja iz Graca sačnila je razvoj bio-dizel postrojenja kao glavnu komponentu. Težište je na jugoistočnoj Evropi. Ambiciozni cilj kompanije je povećati prihod od EUR 158.5 miliona na više od EUR 200 miliona u 2007.godini . 

 Gospodin Johann Christof jun., direktor i vlasnik Christof Group, sretan je da će trećina ukupnog prihoda biti ostvarena sa bio-gorivima  - u ovoj godini se očekuje više od EUR 200 miliona. Ključno tržište za izvore alternativne energije je jugoistočna Evropa. Naredne godine je planirana izgradnja bio-dizel postrojenja sa podružnicama u Hrvatskoj i Rumuniji. Planiran je godišnji kapacitet od 210,000 tona. Trenutno Christof Group radi na postrojenju bio-dizela u Gaishorn, Štajerska sa kapacitetom od 60,000 tona. Puštanje u funkciju ovog postrojenja je planirano naredne godine.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA