Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

ENVITECH 2008

Vjetrenjaca © photocase.com/thotti

© photocase.com/thotti

11. Decembar 2007

Međunarodni kongres i izložba tehnoloških riješenja na području zaštite okoliša i obnovljive energije će se održati u Beču od 31. januara do 1. februara 2008. envitech2008 nudi niz novih mogućnosti u segmentu tehnologija za održivi razvoj okoliša i obnovljive energije.

Najnovija dostignuća i trendovi, te njihova primjena i socio-ekonomski efekti će biti centralna tema 4. evropskog foruma eko-inovacija (ETAP forum). Poslovni foaje, koji će stajati na raspolaganju tokom trajanja konferencije, biti će idealno mjesto za održavanje bilateralnih razgovora među učesnicima. Teme će se protezati od Best Practice projekata, inovacija i najnovijih trendova, sve do održivog razvoja.
Izložba će pokazati primjenjene tehnologije za upotrebu u kompanijama, kao i u sektoru komunikacija. Kompanije za proizvodnju i pružanje usluga, kao što su instituti za istraživanje i razvoj, prikazat će održiva riješenja posebno u oblastima:
- upravljanja vodama
- upravljanja otpadom
- obnovljivih izvora energije
- usluga i servisa
- učešća u tehnologiji

www.envitech.at pruža detaljne informacije o kongresu, kao i o mogućnostima prijave učešća.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA