Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

ITnT Matchmaking Event

sastanak © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

10. Novembar 2008

ITnT Matchmaking Event, Beč 27. januar 2009 u organizaciju Vanjskotrgovinske organizacije Privredne komore Austrije (AWO)

Vanjskotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije (AWO) organizuje u Beču 27. janura 2009 od 09.00 – 17.00 sati, a povodom sajma ItnT međunarodni Matchmaking Event za b2b razgovore.

Cilj manifetsacije je partnere kao što su IT firme koje se bave razvojem softwera, davaoci IT usluga, dobavljači opreme za telekome, kao i sve ostale firme iz IT grane, koji su voljni za kooperaciju sa austrijskim IT firmama, kao i firmama iz susjednih zemalja, organizovati prve razgovore, te ponuditi platformu za b2b razgovore.

Svakoj firmi učesnici se nudi do 12 odabranih individualnih razgovora sa odgovarajućim firmama iz Austrije, pa i Evrope. Svim učesnicima se nudi besplatna posjeta sajmu ITnT 2009. Za učesnike je organizovan i zajednički ručak, kao i učešće na Networking Coctailu bečkog sajma isto veče.

Više informacija o tome, kao i formular za prijavu možete naći pod www.matchmaking.at

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA