Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

PROIZVODJAC TRAKTORA LINDER - TOP PROIZVODI ZA POLJOPRIVREDNU INDUSTRIJU

tractor © photocase.com/blindguard

© photocase.com/blindguard

16. Oktobar 2007

 Tirolski Linder traktori nisu samo u potraznji od strane Austrijskih poljoprivrednika, gdje je kompanija u ovoj industriji medju top tri. Kompanija porodicnog vlasnistva isporucuje vozila u Njemacku, Francusku, juzni Tirol i jugoistocnu Evropu. 

  Tiroler Linder GmbH je dostojanstven Austrijski proizvodjac traktora.Kompanija porodicnog vlasnistva trenutno dozivljava rastuci uspjeh u izvozu - iznad svega u jugoistocnu Evropu. Udio izvoza u prvoj cetvrtini ove fiskalne godine (pocevsi od 1.Aprila) se povecao za 14% . Pored klasicnih izvoznih trzista kao sto su Njemacka, Francuska i juzni Tirol, nova trzista se obezbjedjuju uspjesno, iznad svega Slovenija. Takodjer, nedavno je Linder postigao uporiste na trzistu Srbije. Na trzistu Austrije Linder je obezbjedio poziciju sa trzisnim udjelom od 19.7% za traktore sa do 100 konjskih snaga. Linder ima trece mjesto u cjelokupnom trzistu traktora. Linder angazira 200 uposlenika i prodaja protekle godine je dosegla iznos od EUR 58 miliona, koja bi se ove godine trebala podici na EUR 60 miliona.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA