Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Promocija WiFI kurseva u Sarajevu

stolice za predavanje © photocase.com/ninino

© photocase.com/ninino

20. Mart 2008

Wirtschaftsförderundsinstitut - WiFi (Institut za poticaj privrede) organizuje prezentaciju kurseva za privrednike iz BiH, koji će biti organizovani u saradnji sa Privrednom komorom Kantona Sarajevo

9. aprila u 10.00 sati će se u prostorijama Privredne komore kantona Sarajevo organizovati prezentacija kurseva bečkog WiFii instituta, gdje će biti predstavljeni budući kursevi za bh privrednike. Inace ovo predstavlja nastavak višegodišnje saradnje WiFI-ja i Privredne komore kantona Sarajevo. Kurseve će predstaviti gospodin Dr. Rudolf Ruzicka - vođa tima za internacionalni know-how transfer i g-din Erich Lifka - regionalni manager u timu za internacionalni transfer. Detaljan program planiranih WiFi kurseva možete dobiti pod linkom Program WiFi kurseva za 2008 godinu [doc, 133.5kb] Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovoj prezentaciju u Privrednoj komori kantona Sarajevo, La Benevolencije 8, u sali za prezentacije na petom spratu.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA