Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrija  - vaša prednost

Startseite advantageaustria.org © ADVANTAGE AUSTRIA

© ADVANTAGE AUSTRIA

28. Juni 2007

advantageaustria.org je internet portal austrijske privrede i od 28.06.2007 je online.

Bez obzira gdje se nalazili na zemaljskoj kugli, na advantageaustria.org pronaći ćete sve informacije o poslovnim partnerima i Austriji kao ekonomskom prostoru te informacije o austrijskim firmama - vasim potencijalnim partnerima - kao i specificne vijesti koje se odnose na privrednu saradnju Austrije i vaše domovine. Ova mreža austrijske vanjske trgovine, koja raspolaže sa preko stotinu vanjskotrgovinskih i marketinških ureda, uvijek nudi pregled najaktuelnijih informacija.
advantageaustria.org je sa svojih 194 individualnih stranica na 28 jezika veoma važan informacioni portal za vijesti iz i o Austriji, njenim firmama kao i njenoj privredi sa veoma opsežnom bankom podataka. 
 

advantageaustria.org nudi jasan pregled svih austrijskih privrednih grana podijeljenih u 25 branši.  advantageaustria.org nudi i više od toga, a u cilju vašeg lakšeg snalaženja. advantageaustria.org prilagođena je i osobama sa slabih vidom te je ista lako čitljiva. Dodatno ćete na advantageaustria.org pronaći i PDF generator, RSS-Feed kao i druge elemente Web-a 2.0. 
Za kvalitetu advantageaustria.org garantuje vanjskotrgovinska organizacija Privredne komore Austrije kao i svi partneri advantageaustria.org kao npr. austrijskoSavezno Ministarstvo za privredu i rad , Austrian Business Agency , Austrijska kontrolna banka , das austrijski Institut za standarde , Austrijska nacionalna turistička organizacija , Savezni gremij vanjske trgovine i preko 15.000 austrijskih firmi.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA