Inhalt

Team Austria present op Pre-christmasmeeting in Brussel

Naar goede gewoonte vond eind december een "pre-christmas en networkingreceptie" plaats voor besloten kring in de residentie van de Oostenrijkse ambassade te Brussel.
© ADVANTAGE AUSTRIA
© ADVANTAGE AUSTRIA
listen

Op 14 december 2022 nodigde de Oostenrijkse ambassade samen met het ADVANTAGE AUSTRIA-team in Brussel haar meest vertrouwde partners uit voor een 'pre-christmasreceptie' in de residentie van de Oostenrijkse ambassade. De talrijke aanwezigen werden er persoonlijk verwelkomd door 'team Austria', bestaande uit H.E. Ambassadeur dr. Elisabeth Kornfeind, Oostenrijkse Ambassadeur in het Koninkrijk België en bij de NAVO, Paul Mayer, hoofd van de Oostenrijkse Dienst van Toerisme en De Handelsraad Michael Spalek.

Naast het traditionele hapje en drankje konden de genodigden ditmaal ook genieten van typisch Oostenrijkse punch, glühwein en kerstkoekjes - aangeboden door de ambassadeur in hoogsteigen persoon. De culinairische verwennerijen creërden de ideale, ongedwongen sfeer om uitgebreid te netwerken, herinneringen op te halen en ideeën voor toekomstige projecten uit te wisselen. De perfecte manier om de kerst- en eindejaarsperiode in te luiden!