Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Austrija – privlačna ciljna zemlja

Austrija je važno gospodarsko središte u srcu Europe i privlačna ciljna zemlja za poduzeća i stručnjake iz cijelog svijeta.

Ne samo među zemljama Europske unije nego i na svjetskoj razini Austrija se ubraja među najbogatije i najrazvijenije nacionalne ekonomije . Više od 300 međunarodnih poduzeća koristi Austriju kao sjedište svoje glavne podružnice ili za svoju proizvodnju u Europi.

S gospodarskim blagostanjem, dobro razvijenim zdravstvenim sustavom , međunarodno priznatim obrazovnim sustavom, stabilnošću i sigurnošću Austrija svojim stanovnicima nudi posebno visoki životni standard . Glavni grad Beč prema indeksu Mercer-Quality of Life-Index više je puta proglašen gradom s najboljom kvalitetom života u svijetu.

Austrija osim stabilnog gospodarskog okruženja nudi odlične uvjete života u koje zbog njezinog zemljopisnog položaja spadaju ugodna blaga klima te raznovrsna ponudaaktivnosti za slobodno vrijeme . Neovisno o tome zanimaju li Vasumjetnost i kultura , sport ili kulinarski doživljaji , u Austriji će svatko pronaći što ga zanima.

Kao moderna industrijska zemlja, Austrija se odlikuje dinamičnom i vrlo diferenciranom vanjskom trgovinom . Austrijska poduzeća umrežena su po cijelom svijetu, a njihovi proizvodi i usluge postižu svjetski uspjeh.

Zemlja, osim toga, nudi i vrhunske preduvjete za inovacije: prvorazredne usluge istraživanja i razvoja jačaju konkurentnost austrijskog gospodarstva u okviru nacionalne i međunarodne konkurencije.

Austrija ne nudi samo izvrsnu kvalitetu života, nego i brojne mogućnosti zaposlenja za međunarodne talente. Snažna orijentiranost na izvoz, brojne međunarodne tvrtke odnosno međunarodne organizacije, preko 400 vodećih svjetskih tvrtki i inovativna istraživačka scena stvaraju atraktivne profesionalne perspektive.

Saznajte ovdje više o tome što nudi Austrija te koje su mogućnosti doseljenja:

Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA