Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Tanácsadói szolgáltatások a közigazgatás számára szerte a világban

A Hulla & Co. Human Dynamics vállalat közigazgatási tanácsadással foglalkozik, és ezzel a tevékenységével nemzetközi sikereket is ér el.

A Human Dynamics vállalt 1993-as évben kezdte kínálni tanácsadói szolgáltatását a közigazgatás számára. Az első nemzetközi megbízások hamarosan a volt szovjet tagországokba és a kelet-közép-európai államokba vezettek. Ausztria Európai Unióhoz való csatlakozásával lehetővé vált a vállalat számára, hogy részt vegyen az EU által finanszírozott szolgáltatások versenypályázatain.

Ma a Human Dynamics pénzügyi- és gazdasági minisztériumoknak dolgozik világszerte. Jelenleg kereken 500 tanácsadó 50 országban tevékenykedik a Hulla & Co. Human Dynamics vállalat számára. Elsősorban közigazgatási hivataloknak segítenek EU-programok megvalósításában. A működési területe nagy. Így a fókuszában nem csak jövőbeni EU-tagok állnak, hanem Oroszország, Ukrajna és Közép-Ázsia, 2004 óta Afrika, továbbá 2006 óta Latin-Amerika és a Karib-térség is.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA