Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

Автомобилни успехи от Австрия

MAGNA STEYR е световен лидер в областта на проектирането и производството на автомобили и партньор на голяма част от автомобилните производители. В продължение на повече от 100 години компанията пише историята на автомобилите.

До днес в завода на компанията в Грац са произведени повече от 2,5 млн. автомобила. Легендарният Мерцедес Бенц G клас се произвежда от повече от 30 години. От съществено значение за неговия успех са превъзходните му характеристики като автомобил с повишена проходимост, които се съчетават с отлични ходови качества.
Към актуалното продуктово портфолио се числят и алуминиевите каросерии на Мерцедес Бенц SLS с „крилати“ врати и SLS роудстър. От 2010 г. френският спортен автомобил Peugeot RCZ е „Made in Austria“ и излиза от поточната линия в Грац.

През август 2010 г. известният модел BMW X3 беше заменен от MINI Countryman. Една година по-късно продуктовото семейство „MINI“ беше допълнено с модела MINI Paceman. Гъвкавостта и най-високите стандарти за качество превръщат MAGNA STEYR в № 1 в световен мащаб в сферата на изработка по поръчка.

Освен проектирането и производството на автомобили MAGNA STEYR предлага и новаторски покривни и резервоарни системи. Тези успехи са резултат на труда на 10 200 служители в 37 филиала на 3 континента.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA