Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Automobilski uspjesi iz Austrije

MAGNA STEYR je za proizvođače vozila svjetski vodeći partner za inžinjering i izradu nezavisno od marke i tipa vozila. Ovo preduzeće više od 100 godina piše automobilsku historiju.

Do danas je u sjedištu preduzeća u Gracu izrađeno više od 2,5 miliona vozila. Legendarna G klasa Mercedes-Benz se proizvodi već više od 30 godina. Od presudnog značaja za ovaj uspjeh su posebne terenske sposobnosti uz istovremeno izvrsne mogućnosti vožnje na cestama.

U aktuelnu paletu proizvoda spada i aluminijska karoserija za Mercedes Benz SLS sa krilnim vratima, kao i SLS Roadster. Francuski Sportcoupé Peugeot RCZ je od 2010. godine također „Made in Austria“ i proizvodi se u Gracu.

Uspješni model BMW X3 je u avgustu 2010. godine zamijenjen modelom MINI Countryman. Sljedeće godine mu se priključuje još jedan model iz MINI porodice, MINI Paceman. Zahvaljujući fleksibilnosti i najvišim standardima kvalitete MAGNA STEYR širom svijeta zauzima mjesto broj 1 u području izrade vozila po narudžbi.

Osim inžinjeringa i izrade vozila, MAGNA STEYR nudi i inovativne sisteme krovova i rezervoara. Iza ovih uspjeha stoji 10200 radnika u 37 sjedišta preduzeća na 3 kontinenta.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA