Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Automobilski uspjesi iz Austrije

MAGNA STEYR vodeći je svjetski, tržišno neovisni, inženjersko-proizvodni partner proizvođača automobila. Poduzeće već preko 100 godina piše povijest u automobilskoj industriji.

Do danas je u sjedištu tvornice u Grazu proizvedeno više od 2,5 milijuna vozila. Legendarna Mercedes-Benz G-klasa ovdje se proizvodi već više od 30 godina. Za njezin su uspjeh presudne posebne off-road sposobnosti u kombinaciji s odličnim voznim karakteristikama na cesti.

Trenutna proizvodna paleta uključuje aluminijsku karoseriju za Mercedes-Benz SLS Gullwing te SLS Roadster. Francuski sportski kupe Peugeot RCZ od 2010. je godine „made in Austria“ te se proizvodi u Grazu.

Uspješan model BMW X3 zamijenjen je modelom MINI Countryman u kolovozu 2010. godine. Sljedeće će se godine modelu MINI Paceman pridružiti još jedan model iz MINI obitelji. Fleksibilnost i najviši standardi kvalitete čine poduzeće  MAGNA STEYR svjetskim „brojem jedan“ na području proizvodnje po narudžbi.

Osim inženjeringa i proizvodnje vozila poduzeće MAGNA STEYR također nudi inovativne krovne sustave te sustave za spremnike. Za ovo postignuće zaslužni su djelatnici kojih je 10.200 u 37 podružnica na 3 kontinenta.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA