Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Autoipari sikerek Ausztriából

A MAGNA STEYR a gépkocsigyártók világszerte vezető, piacfüggetlen mérnöki- és gyártópartnere. A vállalat több, mint 100 éve autoipari történelmet ír.

Máig a grazi székhelyen több, mint 2,5 millió járművet gyártottak. A legendás Mercedes-Benz G-osztályt már több, mint 30 éve gyártják. E siker szempontjából mérvadóak a különleges terepjárási képességek, melyekhez az utakon a kiváló közlekedési sajátosságok járulnak.

Az aktuális gyártási palettához tartozik az alumínium karosszériaelem a Mercedes-Benz SLS szárnyas ajtóihoz, valamint az SLS Roadster-hez. A francia Sportcoupé Peugeot RCZ 2010 óta valójában „Made in Austria” termék, és Grazban gurul le a szalagról.

A sikeres BMW X3 modellt 2010 augusztusában a MINI Countryman váltotta le. A következő évben a MINI Paceman révén egy további modell egészíti ki a MINI családot. A rugalmasság és a legmagasabb minőségi normák teszik a MAGNA STEYR vállalatot világszerte vezetővé a szerződéses gyártás területén.

A mérnöki szolgáltatás és a járműgyártás mellett a MAGNA STEYR innovatív tető- és tankrendszereket is kínál. E szolgáltatást 10 200 munkatárs biztosítja, 37 székhelyen és 3 kontinensen.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA