Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Succese austriece sub semnul automobilului

În domeniul ingineriei şi fabricaţiei, MAGNA STEYR este, independent de marcă, unul dintre liderii mondiali între partenerii industriei constructoare de automobile. De peste 100 de ani încoace întreprinderea este un capitol demn de luat în seamă din istoria automobilului.

Până astăzi la uzina din Graz au fost fabricate peste 2,5 milioane de vehicule. Legendara clasă G a lui Mercedes-Benz se produce de peste 30 de ani. Determinante pentru acest succes sunt calităţile sale offroad deosebite, dublate în acelaşi timp de proprietăţile excelente de deplasare pe stradă.

Din gama actuală de produse face parte şi caroseria de aluminiu pentru Mercedes-Benz SLS cu portiere-fluture, precum şi cea pentru SLS Roadster. Începând din 2010, parcurgând şi el banda de asamblare de la Graz, cupeul francez tip sport Peugeot RCZ poartă tot eticheta „made in Austria“.

În august 2010, modelului de mare succes BMW X3 i-a luat locul noul MINI Countryman, căruia anul viitor i se va adăuga încă un model din familia MINI, anume MINI Paceman. Datorită flexibilităţii şi celor mai înalte standarde de calitate practicate aici, MAGNA STEYR este numărul 1 din lume în domeniul producţiei la comandă.

Pe lângă inginerie şi producţie de autovehicule, MAGNA STEYR oferă pentru automobile de asemenea sisteme inovative de acoperişuri şi de rezervoare. Aceste prestaţii sunt rodul muncii a 10.200 de angajaţi din 37 de locaţii de pe 3 continente.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA