Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Avtomobilski uspeh iz Avstrije

MAGNA STEYR je vodilno svetovno podjetje, ki je inženirski in proizvodni partner za proizvajalce avtomobilov neodvisno od znamk. Podjetje že več kot 100 let piše avtomobilsko zgodovino.

Do danes je bilo na lokaciji v Gradcu izdelanih več kot 2,5 milijona vozil. Legendarni mercedes-benz razreda G izdelujejo že preko 30 let. Odločilne za ta uspeh so posebne terenske sposobnosti ob hkratnih odličnih voznih lastnostih na cesti.

K aktualni paleti izdelkov sodi tudi karoserija iz aluminija za mercedes-benz SLS s krilnimi vrati in SLS roadster. Od leta 2010 nosi tudi francoski športni kupe peugeot RCZ oznako kraja izdelave „Made in Austria“, saj prihaja s traku v Gradcu.

Uspešen model BMW X3 je v avgustu 2010 nadomestil MINI countryman. V naslednjem letu se mu je pridružil še en model iz družine MINI, paceman. Fleksibilnost in najvišji standardi kakovosti so družbo MAGNA STEYR pripeljali do številke 1 na področju izdelave po naročilu.

Poleg inženiringa in izdelave vozil ponuja MAGNA STEYR tudi inovativne strešne in rezervoarske sisteme. Za temi storitvami stoji 10.200 sodelavcev na 37 lokacijah na treh celinah.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA