Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

Успешен износ на образование в Близкия Изток

Австрийски университет по приложни науки изнася своите знания и умения в Близкия Изток, Китай, Виетнам, Азербайджан, България и Украйна.

IMC Fachhochschule Krems успешно постави началото на първия арабско-европейски университетски модел в Близкия Изток и така осъществи образцов проект. През 2009 г. университетът получи поръчка за изграждането на университета в Бураими, след като успя да се наложи над 5 големи конкурента. На Университета по приложни науки Кремс беше възложено проектирането на инфраструктурата, внедряването на процесите и консултирането по въпросите на управлението.

Университетът в Бураими е разположен в северната част на Оман и е с финансиране в размер на 40 милиона евро. Този проект представлява най-големият износ на образование от Австрия. След като бъде напълно завършен, в Бураими ще се обучават около 10 000 студенти в областта на техниката, здравните и икономическите науки.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA