Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Export educaţional de succes în Orientul Mijlociu

O facultate din Austria a exportat cunoştinţele şi abilităţile sale în Orientul Mijlociu, în China, Vietnam, Azerbaidjan, Bulgaria şi în Ucraina.

IMC Fachhochschule Krems a iniţiat cu succes primul model de universitate arabo-europeană şi a realizat astfel un proiect-cheie. A primit în anul 2009 subvenţii pentru construirea Universităţii din Buraimi şi a putut astfel să se impună în fața a 5 mari concurenţi. Faculatea IMC Krems este însărcinată cu planificarea infrastructurii, cu procesul de implementare şi cu, consultanţa de management.

Universitatea din Buraimi din nordul Omanului, ce derulează programe având un volum total de 40 de milioane euro este cel mai mare exportator de educaţie al Austriei. În etapa completă  vor putea absolvi in Buraimi aproximativ 10.000 de studenţi în domeniile ingineriei, al medicinii şi al ştiinţelor economice.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA