Настройки за бисквитки

Оттук можете да преглеждате и променяте настройките си за бисквитки за различни инструменти, които се използват на www.advantageaustria.org и свързаните поддомейни.


Запазване на настройките
Advantage Austria Показване навигация

Международен партньор за фирмено обучение

Институтът за насърчаване на икономиката WIFI International е най-големият в сферата на професионалното образование и обучение в Австрия. От 1991 г. насам WIFI International изнася своя експертен опит и в чужбина.

Успехът на австрийската икономика в страните на ЦИЕ и ЮИЕ дава възможност на WIFI International да изнася висококачествено образование. В момента той има клонове в Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Полша, Румъния, Сърбия, Унгария, Словакия, Република Чехия и Турция.

Все повече компании разчитат на партньори в обучението, които работят в международен мащаб и се грижат за техните клонове в чужбина, защото само компаниите с висококвалифицирани служители са конкурентноспособни в дългосрочен план. WIFI International предлага на място точно този вид обучение и образование, основаващи се на австрийските образователни стандарти.

Икономическото пространство, в което WIFI International действа, обхваща повече от 180 милиона жители. По този начин WIFI International се числи към най-успешните образователни институции в Австрия.
Печатане
©©ADVANTAGE AUSTRIA