Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Međunarodni obrazovni partner za preduzeća

Institut za unapređivanje privrede WIFI je najveća je austrijska institucija za stručno obrazovanje i dalje obrazovanje. Kao WIFI International on svoje znanje i iskustvo od 1991. godine izvozi i u inostranstvo.

Sa uspjesima austrijske privrede u zemljama srednje, istočne i jugoistočne Evrope  WIFI International je započeo „par excellence“ ekspanziju obrazovanja. U međuvremenu su otvorena sjedišta za inostranstvo u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj Republici i Turskoj.

Sve više firmi se fokusira na obrazovne partnere koji su međunarodno aktivni i koji imaju predstavništva svojih preduzeća u inostranstvu. Naime, preduzeća u kojima rade saradnici i saradnice koji imaju vrhunsko obrazovanje dugoročno su konkurentna. WIFI International na licu mjesta nudi isto ono obrazovanje i dalje obrazovanje koje se zasniva na austrijskim obrazovnim standardima.

Privredni prostor koji pokriva WIFI International obuhvata preko 180 miliona stanovnika. Time se WIFI International ubraja u međunarodno najuspješnije ponuđače obrazovanja u Austriji.
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA