Evästeasetukset

Tässä voit tarkastella tai muuttaa www.advantageaustria.org-sivustolla ja sen aliosoitteissa käytettävien eri työkalujen evästeasetuksia.


Tallenna asetukset
Advantage Austria Näytä navigointi

Kansainvälinen koulutuskumppani yrityksille

Yrityskehitysinstituutti WIFI on Itävallan suurin ammatillisen koulutuksen ja jatkokoulutuksen järjestäjä. Nimellä WIFI International se vuodesta 1991 vie osaamistaan myös ulkomaille.

Itävallan yrityselämän menestyksen myötä EY- ja Kaakkois-Euroopan maissa WIFI International on aloittanut varsinaisen koulutuksen laajentamisen. Tällä hetkellä sillä on ulkomaankonttoreita Albaniassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Bulgariassa, Kroatiassa, Puolassa, Romaniassa, Serbiassa, Unkarissa, Slovakiassa, Tšekissä ja Turkissa.

Yhä useammat yritykset luottavat koulutuksessa kumppaneihin, jotka toimivat kansainvälisesti ja huolehtivat heidän yritystensä toimipaikoista ulkomailla. Vain pätevimpiä työntekijöitä käyttävät yritykset ovat pitkällä aikavälillä kilpailukykyisiä. WIFI International tarjoaa paikan päällä juuri tällaista koulutusta sekä jatkokoulutusta, joka perustuu itävaltalaiseen koulutustasoon.

WIFI Internationalin kattama talousalue käsittää yli 180 miljoonaa ihmistä. Tämän ansiosta WIFI International lukeutuu Itävallan kansainvälisesti menestyksekkäimpiin koulutuksen järjestäjiin.
Tulosta
©©ADVANTAGE AUSTRIA