Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti, odnosno promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spremi postavke
Advantage Austria Pokazati navigaciju

Međunarodni obrazovni partner za tvrtke

Institut za promicanje gospodarstva WIFI je najveći austrijski pružatelj stručnog obrazovanja i usavršavanja. Pod nazivom WIFI International od 1991. godine izvozi svoje znanje i u inozemstvo.

Sa uspjesima autrijskog gospodarstva u zemljama srednjoistočne i jugoistočne Europe WIFI International je započeo obrazovno širenje par excellence. Trenutačno broji podružnice u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Srbiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Republici Češkoj i Turskoj.

Sve se više tvrtki oslanja na partnere obrazovanja koji djeluju na međunarodnoj razini i koji bi se brinuli o njihovim poslovnicama u inozemstvu. Jer samo tvrtke s vrhunski kvalificiranim zaposlenicima ostaju dugoročno konkurentne. WIFI International na licu mjesta nudi mogućnost upravo takvu vrstu obrazovanja i usavršavanja koje se bazira na austrijskom obrazovnom standardu.

Gospodarski prostor kojeg WIFI International pokriva obuhvaća preko 180 milijuna stanovnika.Time se WIFI International ubraja u najuspješnije austrijske pružatelje obrazovanja na međunarodnom tržištu.
Ispis
©©ADVANTAGE AUSTRIA