Cookie-beállítások

Itt tudja azon különböző eszközök cookie-beállításait megnézni ill. módosítani, amelyeket a www.advantageaustria.org oldal és annak aldomainjei használnak.


Beállítások mentése
Advantage Austria Navigáció megjelenítése

Nemzetközi képzési partner-vállalkozások számára

A WIFI Gazdasági Oktató- és Továbbképző Intézet Ausztria legnagyobb szakmai képzési-és továbbképzési szolgáltatója. WIFI International néven 1991 óta külföldre is exportálja szakértelmét.

Az osztrák gazdaságnak a közép-kelet európai / dél-kelet európai államokban elért sikereivel a  WIFI International teljes képzési expanziót indított el. Időközben külföldi telephelyei működnek már Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Magyarországon, Szlovákiában, a Cseh Köztársaságban és Törökországban is.

Egyre több cég bízik meg olyan képzési partnerekben, amelyek nemzetközi szinten tevékenykednek, és képesek külföldi vállalati székhelyeik ellátására. Ez nem meglepő, hiszen hosszútávon csak a magasan képzett munkatársakkal rendelkező cégek versenyképesek. A WIFI International éppen ezt az osztrák standardoknak megfelelő képzést és továbbképzést kínálja a helyszínen.

A WIFI International által lefedett gazdasági térség 180 milliónál is több lakossal rendelkezik. Ennek köszönhetően a WIFI International Ausztria nemzetközileg legsikeresebb képzési szolgáltatói közé tartozik.
Nyomtatás
©©ADVANTAGE AUSTRIA