Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Partener internaţional de formare a angajaților din companii

Organizaţia de training vocaţional WIFI este cel mai mare ofertant de formare profesională din Austria. Sub denumirea de WIFI International, organizaţia îşi exportă know-how-ul începând cu anul 1991 şi în străinătate.

Odată cu succesele economiei austriece în statele CEE/SEE  WIFI International şi-a început expansiunea de formare par excellence. Între timp există filiale externe în Albania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Polonia, România, Serbia, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă şi Turcia.

Tot mai multe firme mizează pe parteneri de training cu activitate internaţională care se ocupă de filialele acestora din străinătate, pentru că numai companiile cu angajaţi şi angajate cu calificări de top sunt competente pe termen lung. WIFI International oferă tocmai acest tip de formare, în baza standardului austriac de formare la faţa locului.

Spaţiul economic acoperit de WIFI International cuprinde peste 180 millioane locuitori. În acest fel, WIFI International se numără printre cei mai de succes ofertanţi internaţionali de training vocaţional din Austria.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA