Nastavitve piškotkov

Tukaj lahko vidite oz. spremenite nastavitve piškotkov različnih orodij, ki so v uporabi na www.advantageaustria.org in njihovih poddomenah.


Shrani spremembe
Advantage Austria Prikaži navigacijo

Mednarodni partner za izobraževanja v podjetjih

Inštitut za spodbujanje gospodarstva WIFI je največji avstrijski ponudnik poklicnega izobraževanja in usposabljanja. Kot WIFI International od leta 1991 izvaža svoje znanje in izkušnje tudi v tujino.

Z uspehi avstrijskega gospodarstva v srednje- in jugovzhodnoevropskih državah je  WIFI International začel s prvovrstno izobraževalno širitvijo. Tako ima sedaj podružnice v Albaniji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Poljskem, v Romuniji, Srbiji, na Madžarskem, Slovaškem, Češkem in v Turčiji.

Vedno več podjetij stavi na partnerje za izobraževanja, ki delujejo v mednarodnem okolju in imajo svoje podružnice v tujini, kajti le podjetja z vrhunsko kvalificiranimi sodelavci in sodelavkami so dolgoročno konkurenčna. WIFI International ponuja natanko takšno izobraževanje in poklicno usposabljanje, ki temelji na avstrijskih izobraževalnih standardih, in to na licu mesta.

Gospodarski prostor, ki ga pokriva WIFI International, obsega preko 180 milijonov prebivalcev. Tako spada WIFI International med mednarodno najuspešnejše avstrijske ponudnike izobraževanja.
Natisni
©©ADVANTAGE AUSTRIA