Postavke kolačića

Ovde možete videti, odnosno promeniti postavke kolačića različitih alatki koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim poddomenima.


Sačuvaj postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Međunarodni obrazovni partner za preduzeća

Institut za unapređenje privrede WIFI je najveći austrijski ponuđivač stručnog obrazovanja i usavršavanja. Pod imenom WIFI International ovo preduzeće od 1991. godine izvozi svoje stručno znanje i u inostranstvo.

Sa uspesima austrijske privrede u zemlјama srednjoistočne i jugoistočne Evrope  WIFI International je pokrenuo obrazovnu ekspanziju par ekselans. U međuvremenu su tu i poslovnice u inostranstvu: u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Polјskoj, Rumuniji, Srbiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj Republici i Turskoj.

Sve više preduzeća traži partnere za obrazovanje koji su međunarodno aktivni i koji bi brinuli o njihovim poslovnicama u inostranstvu. Jer samo su preduzeća koja imaju vrhunski obrazovane zaposlene lјude i dugoročno konkurentna. WIFI International nudi na licu mesta upravo takvu vrstu obrazovanja i stručnog usavršavanja, koje se bazira na austrijskim standardima obrazovanja.

Privredna oblast koju pokriva WIFI International obuhvata preko 180 miliona stanovnika. Iz tog razloga se WIFI International ubraja u najuspešnije ponuđivače obrazovanja na međunarodnom tržištu.
Štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA