Setări privind modulele cookie

În această secțiune puteți vizualiza respectiv modifica, setările privind modulele cookie pentru diferite instrumente utilizate pe site-ul www.advantageaustria.org și subdomeniile asociate.


Salvare setări
Advantage Austria Indicare navigare

Inovaţii istorice pentru sănătate

În anul 1951, în provincia austriacă Tirol s-a scris istoria medicinii şi s-a realizat un progres în domeniul cercetării farmaceutice. Astăzi fosta companie Biochemie GmbH este cunoscută în toată lumea sub numele de Sandoz .

În liniştitul sat Kundl cercetătorii fostei companii Biochemie GmbH au descoperit şi au produs prima penicilină rezistentă la acid. Aceasta a fost o senzaţie la nivel mondial. Acum se putea administra pentru prima oară penicilină sub formă de tablete.
Astăzi,  Sandoz descoperă şi produce medicamente universale neprotejate prin drepturi de brevet, precum şi o gamă largă de substanţe active farmaceutice şi biotehnologice. Compania se numără printre cei mai mari producători de antibiotice din lume şi este un pionier în domeniul biosimilarităţii moderne. Kundl este cea mai mare locaţie de dezvoltare şi de producţie din întregul concern. Anual aproximativ 140 milioane de cutii de medicamente părăsesc fabrica.
Imprimare
©©ADVANTAGE AUSTRIA